Over Ons

Clicktron Media is opgericht met het doel om performance based online marketing te verbeteren en uit te breiden. Door continue de focus te leggen op de ROI en mogelijkheden te bieden om Internationaal te groeien met uitdagende conventionele prijzen. Bieden wij middelgrote en grote internationale bedrijven een zeer concurrend aanbod.

Dit is wat wij doen: Wij helpen bedrijven met de groei van hun online business

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren online marketing professionals die ervaring hebben in een groot aantal uiteenlopende sectoren. We werken met klanten uit verchillende branches en specialiseren ons in het afstemmen van onze diensten aan de specifieke wensen en behoeften van deze klanten.

We helpen uw bedrijf ook graag verder! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Missie

Wij implementeren de online marketing strategieën van middelgrote en grote bedrijven en geven hen advies over hoe zij hun aanwezigheid op het internet kunnen vergroten.

Visie

Onze visie is om een van de toonaangevende online mediabureaus te worden. Wij definiëren toonaangevend als: klant tevreden, Clicktron tevreden.Om deze visie te kunnen waarmaken, streven we naar een op maat gemaakte aanpak voor onze klanten. Evenals het stimuleren van ondernemersschap binnen ons team van professionals, het opbouwen van een winstgevend bedrijf en het hebben van een Internationale focus. Om zowel de behoeften van onze klanten wereldwijd te kunnen vervullen., en het bieden van Internationale doorgroeimogelijkheden voor onze werknemers.