Email Marketing

03-header-image-pages-emailAcquisitie via Email Marketing is één van de meest efficiënte marketing tools vanwege de uitgebreide targeting mogelijkheden, het enorme potentieel om op korte termijn in nieuwe markten te openen, de hoge conversie ratio evenals de directe en positieve impact op de winstgevendheid.

Targeting

Targeting op uw doelgroep is mogelijk dankzij de uitgebreide informatie die onze opt-in e-mail databases bezitten over hun leden. Demografische gegevens zoals geslacht, leeftijd, burgerlijke staat en de huidige locatie zijn beschikbaar. Enkele van onze e-mail databases beschikt zelfs over speficieke informatie zoals reis en/of koopgedrag. Wij kunnen hierdoor targeting gebruiken voor onze campagnes om zo de specifieke doelgroep waar onze klanten naar op zoek zijn te bereiken.

Enorm potentieel
Vanwege het feit dat we momenteel toegang hebben tot miljoenen opt-in e-mail adressen in het merendeel van de landen waarin we actief zijn. Zijn de mogelijkheden om uw bedrijf met ons online te laten groeien eindeloos. Zodra een campagne de gewenste resultaten levert, zijn we in staat deze op grote schaal uit te rollen en hoge volumes te leveren.

Conversie ratio en directe impact op de winstgevendheid
E-mail marketing bereikt direct de inbox van uw potentiële klanten. Hierdoor is het mogelijk om een snelle, directe en makkelijk meetbare impact op uw online sales te creëren. Potentiële klanten kunnen worden getriggerd door een goede onderwerpregel om de e-mail te openen. Gevolgd door een goede e-mail creative en een interesante promotie die re-directen naar uw landing page, waarop een percentage uiteindelijk converteerd in nieuwe en voornamelijk belangrijk: loyale klanten. Klanten die opnieuw gebruik zullen maken van uw product en/of service.

Opt-in email marketing heeft een hoge mate van professionaliteit bereikt en zijn aanwezigheid groeit harder dan ooit voorheen. Het heeft zich ontpopt tot een  geëvolueerde en volwassen marketing tool die niet kan worden genegeerd door een moderne marketing manager. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om succesvolle e-mail marketing campagnes op te zetten.